SOSPITES DE SUÏCIDI

L'alcalde de Seül apareix mort després de ser acusat d'una agressió sexual

El cos sense vida de Park Won Soon, de 64 anys, ha sigut trobat després que la seva família en denunciés la desaparició i després de «dir unes paraules que semblaven testamentàries»

alcalde-de-seul / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcalde de Seül, Park Won Soon, ha sigut trobat sense vida aquest dijous al nord de la capital sud-coreana, unes hores després que la seva família en denunciés la desaparició, segons ha informat la policia, citada per l’agència de notícies oficial Yonhap.

La filla de Park ha denunciat la seva desaparició aquest dijous passades les 17.00 hores (les 10 del matí a la Península), i ha assegurat que «ha sortit de casa fa quatre o cinc hores i després de dir unes paraules que semblaven testamentàries». A més, ha afegit que «el seu telèfon és apagat».

Presumpte cas d’agressió sexual

Notícies relacionades

Segons l’agència de notícies coreana Yonhap, s’ha especulat amb la possibilitat que la seva desaparició estigués relacionada amb un presumpte cas d’agressió sexual. Pel que sembla, una antiga secretària que va treballar a la seva oficina hauria presentat recentment una denúncia contra Park, de 64 anys. És per això que s’especula amb la hipòtesi que es podria haver suïcidat.

Les forces de seguretat havien activat un ampli dispositiu en què han participat també gossos i drons. La recerca s’havia concentrat al voltant del districte de Seongbuk, al nord-est, ja que el senyal del seu telèfon va ser detectat per última vegada a prop del temple Gilsangsa.

Temes:

Suïcidi Seül