QUATRE FERITS

Almenys dos morts en un tiroteig en un magatzem al nord de Califòrnia

L'agressor va encastar el cotxe contra la porta del magatzem i va disparar als empleats

undefined53914015 deputies and firefighters stand outside the red bluff walmar200628082406

undefined53914015 deputies and firefighters stand outside the red bluff walmar200628082406 / Damon Arthur

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Almenys dues persones han mort i quatre més han resultat ferides en un tiroteig originat en un centre de distribució de l’empresa Walmart a Red Bluff, a uns 200 quilòmetres al nord de Sacramento, a Califòrnia (EUA).

El tiroteig ha tingut lloc aquest dissabte al voltant de les 15.00 hores (hora local), segons ha confirmat a la cadena CNN el representant municipal Rick Crabtree.

Segons ha explicat el xèrif i recull el diari ‘The Sacramento Bee’, un vehicle es va estavellar contra el centre de distribució i va disparar contra els treballadors del centre. Un d’ells va morir a l’instant i d’altres quan van intentar fugir.

Notícies relacionades

El sospitós de disparar els trets també va resultar mort quan els vigilants van repel·lir l’agressió. Es tracta d’un antic empleat del magatzem, blanc de 31 anys, que pel que sembla va voler venjar-se dels seus excompanys. 

Allison Hendrickson, representant de l’organització sanitària Dignity Health, ha detallat que un total de sis persones han sigut traslladades a l’hospital Santa Isabel a Red Bluff després del que ha passat.