APUNYALAMENT

La policia arresta un nen de 13 anys pel crim d'una universitària a Nova York

L'assassinat de la jove Tessa Majors, que estava interessada en el periodisme i tocava en una banda de rock, va esgarrifar la comunitat estudiantil

tessa-majors

tessa-majors

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest divendres un nen de 13 anys va ser arrestat a Nova York en relació amb l’assassinat amb un ganivet d’una universitària, de 18, en un parc de Manhattan, mentre la policia busca dos sospitosos més, entre ells l’autor del crim.

D’acord amb mitjans de premsa locals, després de ser detingut el menor hauria admès la seva implicació en l’atac a Tessa Majors al parc Morningside a prop del Barnard College, on estudiava, i la Universitat de Columbia.

El nen, que portava un ganivet quan va ser arrestat i viu a Harlem, va ser acusat d’assassinat, robatori i possessió criminal d’una arma, d’acord amb fonts de ‘The New York Times’.

Les autoritats consideren que el menor formava part del grup que va atacar l’estudiant i que dues persones més van participar en l’apunyalament.

De fet, s’està interrogant un altre sospitós i segons la cadena ABC també seria menor, de 14 anys, mentre les autoritats continuen en la recerca de qui consideren que va ser l’autor del crim.

L’assassinat ha generat preocupació sobre la seguretat a la zona del nord de Manhattan i va portar l’alcalde, Bill de Blasio, a augmentar la vigilància policial.

«És increïble que pugui passar al costat d’un dels nostres grans campus universitaris, és una realitat inacceptable», va dir De Blasio després de conèixer el succés, que ha consternat la comunitat universitària i residents que qüestionen la seguretat.

Els residents d’aquesta comunitat han manifestat la seva preocupació pels delictes constants que tenen lloc al parc encara que hagi millorat el veïnat al voltant.

D’acord amb el ‘Times’, des de començament d’any s’han registrat 20 robatoris al parc Morningside, a prop d’on Majors va ser assassinada, molts més que els set que van tenir lloc l’any passat a aquesta data.

La policia recentment va assenyalar haver arrestat diversos adolescents pel patró de robatoris a l’àrea, mentre que la Universitat de Columbia ha augmentat la seguretat pública al llarg del parc amb més cotxes patrulles i vigilància a peu.

L’assassinat de la jove, que estava interessada en el periodisme i tocava en una banda de rock, va esgarrifar la comunitat estudiantil.

Notícies relacionades

El cap de detectius de la policia de Nova York, Rodney Harrison, ha dit que Majors caminava pel parc quan un grup se li va acostar, que hi va haver una lluita i que un dels atacants la va apunyalar diverses vegades, i que després van fugir.

D’acord amb el detectiu, Majors va aconseguir pujar un tram de les escales i sortir al carrer, on un guàrdia de seguretat de la universitat la va trobar i va ser portada a un hospital de la zona on va morir a causa de les ferides.