ENSOPEGADA

Berlusconi, ingressat després de tenir una caiguda a Croàcia

L'exprimer ministre italià té un hematoma a la cama

zentauroepp43215958 topshot   silvio berlusconi  r   leader of the right wing pa190430111248

zentauroepp43215958 topshot silvio berlusconi r leader of the right wing pa190430111248 / TIZIANA FABI

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’exprimer ministre italià i líder de del partit conservador Forza Italia, Silvio Berlusconi, es troba «bé» i es recupera en un hospital de Milà (nord) d’una caiguda soferta recentment en el congrés del Partit Popular Europeu (PPE) a Zagreb.

La portaveu de Forza Italia a la Cambra dels Diputats, la Maria Stella Gelmini, va assegurar aquest dissabte en un acte del partit a Nàpols (sud) que Berlusconi «està bé» i no presenta «fractures al fèmur».

L’exmandatari i empresari italià està ingressat a la clínica La Madoninna de Milà després que dijous patís una caiguda durant el congrés del PPE a la capital croata que li ha causat un hematoma a una cuixa, però cap fractura, segons han explicat els metges que l’han examinat als mitjans locals.

Notícies relacionades

Després de l’incident sofert a Croàcia, Berlusconi es va traslladar a Milà en helicòpter i es manté de moment en observació.

El president sortint del Consell Europeu, el polonès Donald Tusk, va ser elegit nou president del PPE durant el congrés, on va assistir, entre d’altres, el líder del PP, Pablo Casado, amb qui Berlusconi va publicar una foto a les xarxes socials.