08 d’abr 2020

Anar al contingut

ENSOPEGADA

Berlusconi, ingressat després de tenir una caiguda a Croàcia

L'exprimer ministre italià té un hematoma a la cama

Efe

Berlusconi, ingressat després de tenir una caiguda a Croàcia

TIZIANA FABI

L’exprimer ministre italià i líder de del partit conservador Forza Italia, Silvio Berlusconi, es troba «bé» i es recupera en un hospital de Milà (nord) d’una caiguda soferta recentment en el congrés del Partit Popular Europeu (PPE) a Zagreb.

La portaveu de Forza Italia a la Cambra dels Diputats, la Maria Stella Gelmini, va assegurar aquest dissabte en un acte del partit a Nàpols (sud) que Berlusconi «està bé» i no presenta «fractures al fèmur».

L’exmandatari i empresari italià està ingressat a la clínica La Madoninna de Milà després que dijous patís una caiguda durant el congrés del PPE a la capital croata que li ha causat un hematoma a una cuixa, però cap fractura, segons han explicat els metges que l’han examinat als mitjans locals.

Després de l’incident sofert a Croàcia, Berlusconi es va traslladar a Milà en helicòpter i es manté de moment en observació.

El president sortint del Consell Europeu, el polonès Donald Tusk, va ser elegit nou president del PPE durant el congrés, on va assistir, entre d’altres, el líder del PP, Pablo Casado, amb qui Berlusconi va publicar una foto a les xarxes socials.