09 jul 2020

Anar al contingut

A PORTUGAL

Un jove intoxica la seva família amb un pa de pessic de marihuana

Els afectats van haver de ser hospitalitzats per vòmits i marejos

Efe

Un jove intoxica la seva família amb un pa de pessic de marihuana

Ajuntament de Tortosa

Una família de sis membres, entre ells un menor de quatre anys, va patir una intoxicació a Portugal amb un pa de pessic de marihuana elaborat per un parent, un jove de 22 anys a qui a més se li va requisar un hivernacle de cultiu de cànnabis.

En un comunicat divulgat aquest dimarts, la Guàrdia Nacional Republicana (GNR) de Portugal va explicar que diumenge passat va rebre a través de la línia d’emergència 112 l’alerta d’una família que presentava símptomes de vòmits i marejos a la localitat d’Ovar, al centre del país.

A l’arribar al domicili els agents van descobrir que la intoxicació s’havia produït amb un pa de pessic elaborat amb fulles de marihuana que havia cuinat un familiar, un jove de 22 anys.

Els sis intoxicats, amb edats compreses entre els 4 i els 62 anys, van rebre assistència mèdica al seu domicili i van acabar sent hospitalitzats.

Després d’identificar el jove, els agents de la GNR van procedir al registre de la vivenda, on van requisar un hivernacle dissenyat per cultivar cànnabis en interiors, cinc dosis, una trituradora i un termòmetre.

Temes: Cànnabis