Expulsen una diputada del Parlament de Kenya per portar el seu nadó

La resta de parlamentàries ha abandonat la sessió a tall de protesta i han demanat una millora de les condicions per a la conciliació familiar

captura

captura

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Zuleika Hassan, una diputada keniana, ha sigut expulsada del parlament del seu país aquesta setmana per acudir amb el seu nadó de cinc mesos a la sessió. 

Notícies relacionades

Després d’acudir al ple acompanyada del seu nadó, al qual no va poder deixar amb ningú a casa per una emergència familiar, va ser expulsada pel portaveu de la cambra i li va prohibir l’entrada fins que aconseguís deixar al seu fill amb algú. Segons reporta la BBC, alguns dels seus col·legues masculins la van criticar per tenir actituds “vergonyoses”.

La resta de les seves col·legues femenines van decidir abandonar la sala a tall de repulsa després de la seva expulsió. Hassan, al costat de les seves companyes de parlament, ha assegurat que són necessàries mesures per crear una atmosfera més conciliadora al Parlament perquè això faria que més dones poguessin sentir-se atretes per la idea de formar part del govern. 

Temes:

Kenya