Una periodista acusa Donald Trump de violar-la el 1995 a Nova York

Elizabeth Jean Carroll relata l'episodi ocorregut en uns grans magatzems en un llibre que es publicarà el mes que ve

1280px-ejean-two hands

1280px-ejean-two hands

2
Es llegeix en minuts
Efe / Nueva York

Laperiodista Elizabeth Jean Carroll assegura que elpresidentdelsEUADonald Trump, lava violarel 1995 a l’emprovador d’una coneguda botiga de Nova York, segons relata en un llibre que es publicarà el mes que ve i que aquest divendres va avançar la revista 'New York'.

El mateix dia en què Trump explicava que havia estat a punt d’atacar objectius de l’Iran en represàlia pel dron abatut es va fer públic que Carroll, coneguda per la seva columna de consells 'Ask E. Jean' a la revista 'ELLE', explica a l’extracte que es va trobar amb Trump als grans magatzems Bergdorf al carrer 58 de Manhattan i que ell li va dir "Ei, ¡tu ets aquesta senyora dels consells!" al que ella va respondre: "Ei, ¡tu ets el magnat immobiliari!". Després d’una breu xerrada, l’ara mandatari nord-americà li va demanar "ajuda" per comprar un regal a una "noia", ella hi va accedir, i van començar una ruta pels grans magatzems, buscant entre bosses, barrets, pells i llenceria.

La dona relata com Donald Trump anava fent comentaris presumint de la seva riquesa i que es va plantejar comprar aquests magatzems i que fins i tot li va dir vella quan va dir que tenia 52 anys, aproximadament la mateixa edat que ell.

"Em va empènyer contra la paret"

A l’arribar a la secció de llenceria, Donald Trump la va instar a emprovar-se una de les peces, davant d’això tots dos van jugar i ella li va demanar que fos ell qui es posés la peça. D’acord amb el relat de la dona, quan es va tancar la porta de l’emprovador, el multimilionari "em va envestir, em va empènyer contra la paret, colpejant-me el cap molt fort, i va posar la seva boca sobre els meus llavis". La dona, en xoc, va actuar rient i empenyent-lo cap enrere, però ell la va agafar i la va empènyer de nou contra la paret i li va baixar les mitges, relata.

"Al moment següent, encara vestint la seva roba de negocis, camisa, corbata, vestit jaqueta i abric, se l’obre, es baixa la cremallera dels pantalons i, forçant els seus dits al voltant de la meva zona íntima, empeny el seu penis a mitges –o sencer, no n’estic segura– dins meu", narra la periodista. La dona va aconseguir escapolir-se en una trobada que va durar a penes tres minuts i en la qual "no creu" que Trump ejaculés.

Notícies relacionades

La periodista també respon per endavant a les preguntes que sap que aquest episodi pot propiciar: "¿Ho vaig denunciar a la policia? No. ¿L’hi vaig explicar a algú? Sí, a dues amigues íntimes. [...] ¿Tinc fotos o alguna prova visual? Les càmeres de seguretat de Bergdorf ens han d’haver captat a l’entrada de la botiga".

¿I per què no ho va denunciar abans? "Rebre amenaces de mort, haver d’abandonar casa meva, ser acomiadada, arrossegada pel fang, i unir-me a les 15 dones que han sortit amb històries creïbles sobre com l’home les va agafar, va molestar, va menysprear, va maltractar, va assetjar sexualment i va violar, només per veure com aquest home ho capgira, nega, amenaça i ataca, mai va sonar divertit", conclou.