EN UN ESTANC

Diversos retinguts en una presa d'ostatges a Tolosa

undefined48056188 policemen secure the area around a bar where a man is holdin190507182326

undefined48056188 policemen secure the area around a bar where a man is holdin190507182326 / PASCAL PAVANI

1
Es llegeix en minuts

Un jove de 18 anys ha segrestat durant diverses hores quatre dones en un estanc de la localitat de Blagnac, als afores de Tolosa (sud de França), en una presa d’ostatges que ha donat lloc a un important desplegament de les forces de l’ordre. El segrestador ha deixat anar primer una persona, i després, les altres tres, però es manté atrinxerat al local.

Els fets han començat a les 16.30 hores, segons la prefectura (delegació del Govern) de Garonne, que ha indicat al seu compte de Twitter que hi havia una "operació policial en marxa al sector del Pla del Port a Blagnac", a prop d’on es troba l’aeroport de Tolosa i on estan ubicades les instal·lacions d’Airbus.

Agents de la unitat d’elit de la policia, el Raid, s’han desplaçat fins al lloc dels fets i han acordonat la zona amb un perímetre de seguretat d’entre 300 i 500 metres. 

Notícies relacionades

Un portaveu de la prefectura ha explicat a EFE que els primers elements no semblen apuntar a un acte terrorista, tot i que ha dit que donarien informacions més precises quan es tingués un coneixement més exhaustiu dels fets.  Pel que sembla, el segrestador és un jove que, encara que complirà la majoria d’edat aquest estiu, havia sigut fitxat per la policia en una manifestació d’'armilles grogues’.

La presa d’ostatges va començar sobre dos quarts de cinc de la tarda i va mantenir en suspens la població diverses hores, fins que cap a les nou de la nit el jove va deixar anar les dones.