RECONSTRUCCIÓ

París proposa una conferència internacional de donants

L'alcaldessa Hidalgo vol reunir experts per buscar els fons necessaris per a Notre-Dame

zentauroepp47778554 bomberos en notre dame190416095512

zentauroepp47778554 bomberos en notre dame190416095512 / ZAKARIA ABDELKAFI

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcaldessa de París, Anne Hidalgo, ha proposat la celebració d’una "conferència internacional de donants" després de l’incendi que ha devastat la catedral de Notre-Dame a la capital francesa i que aquest dimarts s’ha donat per controlat, segons informa la cadena de ràdio France Inter.

[Segueixi aquí en directe les últimes notícies sobre l’incendi de Notre-Dame.]

L’alcaldessa de la capital francesa ha llançat aquesta proposta després del greu incendi que ha patit l’emblemàtica catedral, un símbol del patrimoni arquitectònic francès i europeu, per facilitar-ne així la reconstrucció

"Proposaré que se celebri una conferència internacional de donants", ha afirmat l’alcaldessa de París, en declaracions a la cadena de ràdio France Inter, abans d’assenyalar que l’objectiu serà reunir "experts" per "poder recaptar els fons" necessaris per reconstruir Notre-Dame.

Notícies relacionades

La catedral de Notre-Dame de París ha patit un greu incendi que es va originar per causes que es desconeixen dilluns a la tarda i que aquest dimarts s’ha donat per extingit. L’incendi ha provocat l’ensorrament de l’agulla de la catedral,entre altres greus danys.entre altres greus danys

En les tasques d’extinció de les flames han resultat ferits dos policies i un bomber. Les autoritats han anunciat que quan es doni per extingit l’incendi investigaran els fets per esbrinar com es van originar les flames.