MUNTATGE

Veneçuela acusa un franctirador de les apagades i les xarxes el converteixen en Bradley Cooper

El vicepresident de Maduro assegura que els talls d'electricitat es van causar amb rifles d'"alt calibre i silenciador"

zentauroepp28213978 icult pelicula el francotirador  2015170505173029

zentauroepp28213978 icult pelicula el francotirador 2015170505173029

1
Es llegeix en minuts

El Govern veneçolà ha atribuït les successives apagades que pateix el país a diversos actes de sabotatge. El vicepresident, Jorge Rodríguez, va aparèixer davant de les càmeres assegurant que un dels sabotatges va ser obra d’un francotirador.

Segons el número dos de Maduro, a la central de Guri, en "un petit turó es van disposar franctiradors amb rifles d’alt calibre i silenciador que van generar els trets perquè es produís el voraç incendi".

"En tenim imatges", va afirmar en la compareixença Rodríguez, i va assegurar que aquests atacs busquen "obstruir de manera criminal, homicida, els immensos esforços del Govern revolucionari, dels treballadors, del poble, per estabilitzar el servei d’energia elèctrica".

Notícies relacionades

Les explicacions del vicepresident van ser molt qüestionades i de seguida es va viralitzar un muntatge amb la compareixença de Rodríguez i imatges de la pel·lícula 'El franctirador', protagonitzada per Bradley Cooper, juntament amb fotos de la instal·lació presumptament atacada.

L’ús de la imatge de Cooper ha desencadenat una onada de mems a les xarxes socials, que han ridiculitzat l’Executiu veneçolà.