Accionista de l'aerolínia S7

Mor en un accident aeri Natàlia Filiova, una de les dones més riques de Rússia

Això ha passat durant l'aterratge d'una aeronau que transportava tres persones russes a prop Frankfurt, Alemanya

avion-accidente-natalia-filiova

avion-accidente-natalia-filiova

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tres ciutadans russos han mort a l’estavellar-se una avioneta privada model Epic-LT durant la maniobra d’aterratge a l’aeroport d’Egelsbach, a prop de Frankfurt. Entre les víctimes hi ha la copropietària de l’aerolínia russa S7, Natalia Filiova, que és una de les dones més riques de Rússia.

"Ha mort l’accionista de S7, Natàlia Filiova Valerievna, de 55 anys. Encara es desconeixen les circumstàncies", ha informat l’empresa russa en un comunicat. Dos morts més serien el pare de Filiova i el pilot de l’aparell, que va sortir de Cannes, a França.

L’aparell, amb capacitat per a sis persones, s’ha estavellat al terme municipal de Frankfurt i les restes de l’aparell han quedat escampades en un radi de 20 metres en una plantació, mentre que els cossos han quedat totalment calcinats.

Investigacions de l’accident

L’Oficina Federal Alemanya per a la Investigació d’Accidents Aeris va informar que treballa per aclarir els fets, tot i que S7 ha anunciat una comissió internacional que comptarà amb la participació de Rússia.

Notícies relacionades

Un representant del Servei Alemany de Control del Trànsit Aeri (DFS) ha afirmat en declaracions a l’agència de notícies russa Sputnik que una de les raons de la catàstrofe podria ser una pèrdua del control de l’avió o una fallada tècnica. No obstant, ha remarcat que el pilot no havia comunicat problemes tècnics durant el vol.

A més, un dels cotxes de policia mobilitzats després de l’accident ha col·lidit frontalment amb un altre vehicle i dos joves van perdre la vida. Tres dels passatgers del cotxe de la policia han resultat ferits. Les primeres informacions apunten que el vehicle sinistrat estava realitzant un avançament quan ha col·lidit amb el cotxe de la policia.