CATÀSTROFE AÈRIA

Un català i una gallega, entre els morts en l'accident d'Ethiopian Airlines

El veí de Granollers, de 46 anys, es dirigia a Nairobi per motius de feina

fcasals47295023 red cross team work amid debris at the crash site of ethiopi190310143306

fcasals47295023 red cross team work amid debris at the crash site of ethiopi190310143306 / MICHAEL TEWELDE

1
Es llegeix en minuts

Un veí de Granollers de 46 anys es troba entre les víctimes mortals del’accident  d’avió  de la companyia Ethiopian Airlinesl’accident d’avió   diumenge, en què van perdre la vida 157 persones a Etiòpia. El diari ‘9 Nou’ ha avançat que es tracta d’un català que es dirigia a Nairobi, capital de Kenya, per motius professionals. La segona víctima espanyola és una dona gallega vinculada al món de la cooperació.

Pilar Martínez Docampo era veïna de la localitat gallega de Cangas, tenia 32 anys i era cooperant d’una oenagé, tot i que es desconeix si aquest viatge estava vinculat a la seva feina.

Notícies relacionades

Els investigadors que treballen sobre el terreny on es va precipitar l’avió de la companyia Ethiopian Airlines han trobat la caixa negra, on, segons mitjans locals, està registrada la veu del copilot.

Mentre les indagacions continuen,l’Administració d’Aviació Civil de la Xina  ha ordenat a les aerolínies xineses que suspenguin l’ús del Boeing 737 Max-8 després de l’accident aeri d’Ethiopian Airlines que operava un aparell d’aquest model que es va estavellar poc després d’enlairar-se d’Addis Abeba. L’aerolínia implicada en el sinistre, Etiophian Airlines, ha pres la mateixa mesura de precaució i ha decidit deixar a terra tots els avions d’aquest model.