ALARMA AL REGNE UNIT

Un jove espanyol mor apunyalat a Londres

La nova víctima se suma als dos adolescents morts el cap de setmana

zentauroepp47257373 bouquets of flowers lie at the scene of the fatal stabbing o190307180334

zentauroepp47257373 bouquets of flowers lie at the scene of the fatal stabbing o190307180334 / NIKLAS HALLE N

1
Es llegeix en minuts
Begoña Arce
Begoña Arce

Periodista

ver +

L’última víctima de l’onada d’agressions amb arma blanca que embruta de sang la Gran Bretanya és un espanyol que la Policia Metropolitana de Londres ha identificat com aDavid Martínez, de 26 anys. L’assassinat va tenir lloc dimecres a la tarda albarri de Leyton, a l’est de la capital.

El comunicat divulgat per Scotland Yard indica que, “s’ha obert una investigació per assassinat, després que la policia rebés una trucada informat d’un apunyalament a North Birkbeck Road E11 a les 16,26 de dimecres”. Els serveis d’emergència no van poder fer res per salvar la víctima, que va morir 40 minuts més tard.  La família de Martínez va ser informada dels fets.

Els agents creuen que “l’atac fatal va tenir lloc a prop d’un domicili proper”, i que “la víctima va deixar el lloc abans de caure a terra al carrer”. També creuen que el mort i l’agressor es coneixien. En el comunicat els agents remarquen que l’incident no està relacionat amb els enfrontaments entre bandes, que s’han convertit en una epidèmia a la societat britànica.

L’esdeveniment ha tingut lloc enmig de l’alarma general pel creixent nombre d’apunyalaments i atacs amb arma blanca al país.

Cap de setmana sagnant

Notícies relacionades

Durant el cap de setmana van morir dos de menors en incidents similars –una adolescent va ser apunyalada per l’esquena en un parc a Londres i un jove de 17 anys va ser apunyalat en una localitat propera a Manchester–, la qual cosa va elevar a 24 el nombre de morts des de començament d’any en atacs d’aquest tipus.

Entre el març del 2017 i el març del 2018 hi va haver 285 homicidis amb arma blanca, la xifra més alta des que es va iniciar el registre d’aquest tipus d’esdeveniments el 1946, segons dades recollides per l’agència de notícies Reuters.

Temes:

Regne Unit