URGENT

Els laboristes recolzaran que es convoqui un nou referèndum del 'brexit'

Corbyn comunica als seus diputats la seva intenció que es produeixi una nova votació

corbyn / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Partit Laborista britànic recolzarà que se celebri un segon referèndum sobre el 'brexit’i així ho ha anunciat aquest dilluns, segons informa l’agència Reuters.

El líder laborista, Jeremy Corbyn, ho comunicarà ben aviat als seus diputats a la Cambra dels Comuns. El moviment es produeix a dos dies del debat i la votació que se celebrarà el pròxim dimecres a Westminster sobre els passos a seguir.

"Estem compromesos per col·locar i recolzar una esmena a favor d’un vot públic per evitar una nociu ‘brexit tory'", ha afirmat Corbyn en una trobada amb els seus diputats.


Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d’aquí uns minuts. Si vols rebre al mòbil alertes sobre aquesta notícia o d’altres et pots descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, dona’t d’alta als nostres butlletins informatius. També et pots subscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al domicili, disfrutaràs de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club TR3SC.