CONSEQÜÈNCIES DEL DIVORCI

'Brexit box', un kit de supervivència amb menjar per a 30 dies

L'empresari James Blake pretén fer l'agost amb productes liofilitzats

brexit

brexit

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Quan falten nou setmanes perquè el Regne Unit surti de la Unió Europea, una empresa està venent alsbritànics més preocupats un kit de supervivènciaper ajudar-los a preparar-se per al pitjor. El Brexit Box, amb un preu de venda de 295 lliures (331 euros), proporciona racions d’aliments per a 30 dies, segons el seu productor,l’empresari James Blake, qui diu que n’ha venut centenars.

Encara sense arribar a un acord sobre la fórmula que regirà les relacions comercials entre el Regne Unit i la Unió Europea, els detallistes i fabricants han advertit que un 'brexit' "sense acord podria causar escassetat d’aliments medicaments a causa del caos esperat als ports que podria paralitzar les línies de subministrament.

El Brexit Box inclou 60 porcions delsplats favorits britànics liofilitzats: pollastre tikkà, xili amb carn, macarrons amb formatge i ‘fajitas’ de pollastre, 48 porcions de carn seca i pollastre, líquid per encendre el foc i un filtre d’aigua d’emergència.

"En aquest moment estem en un procés sobre el qual ningú té control, no tenim idea del que està passant. El nostre Govern no té idea del que està passant, però vostè pot controlar el que li passa a vostè al prendre el control", argumental’empresari  que pretén fer l’agost. "Una d’aquestes coses és anticipar-se i tenir una mica de menjar", va afegir.

Notícies relacionades

La clienta Lynda Mayall, de 61 anys, que va ignorar les garanties del Govern que no hi ha necessitat d’emmagatzemar aliments a causa del 'brexit', va assegurar: "Vaig pensar, assegurem-nos d’estar coberts en cas que les coses vagin malament. A més del seu Brexit Box, Mayall, una consellera i terapeuta, s’ha proveït de productes per a la llar, com un líquid de rentat, que ella creu que pot arribar a escassejar. La llarga vida útil del Brexit Box (el menjar enllaunat durarà fins a 25 anys) és atractiva. "En el cas que no ho necessiti per al ‘brexit’, no es malgastarà", va dir Mayall.

Es tracta d’un set que ve embalat en una capsa de cartró, i que compta amb 60 àpats liofilitzats (com a plats principals), 48 porcions de carn, un filtre per a aigua i un gel per poder fer foc. Tot això, per 'només’ 331 euros.