24 nov 2020

Anar al contingut

CITA ECONÒMICA A SUÏSSA

Bolsonaro diu que l'esquerra no prevaldrà a l'Amèrica Llatina

El president del Brasil s'estrena com a convidat en el Fòrum de Davos

El Periódico

Bolsonaro diu que l'esquerra no prevaldrà a l'Amèrica Llatina

EVARISTO SA

El president del Brasil, l’ultradretà Jair Bolsonaro, ha dit avui que "l’esquerra no prevaldrà" a l’Amèrica Llatina i ha vaticinat que la ciutadania dels diferents països de la regió optarà per alternatives de centredreta en futurs processos electorals.

En la seva intervenció com a convidat especial en la inauguració del Fòrum de Davos, el mandatari brasiler ha afirmat que ha estat en contacte amb els presidents de l’Argentina, Xile i Paraguai, amb qui comparteix la visió d’una Sud-amèrica "forta". Això mantenint sempre l’hegemonia de cada Estat i no una Amèrica bolivariana com existia abans al Brasil amb altres governs", va aclarir Bolsonaro.

Brasil, seu del 2020

El president i fundador del Fòrum Econòmic Mundial, que organitza cada any la reunió de líders de la política, dels negocis i de la societat civil de tot el món a Davos (Suïssa), Klaus Schwab, va anunciar que el pròxim any la cimera d’aquesta organització a l’Amèrica Llatina tindrà lloc al Brasil.

La participació de Bolsonaro en el Fòrum de Davos constitueix el seu primer viatge internacional, que realitza, segons va indicar, per tal de mostrar al món "el nou Brasil que estem construint".