A LAPA

Almenys 28 ferits lleus després de descarrilar un tramvia a Lisboa

El tramvia va perdre el control en un pendent pronunciat i, després de descarrilar en un revolt, va acabar bolcant i va xocar contra un edifici

undefined8613018 lisboa para suple de verano foto agusti carbonell181214213841

undefined8613018 lisboa para suple de verano foto agusti carbonell181214213841 / AGUSTIN CATALAN

1
Es llegeix en minuts
Efe

Almenys 28 persones van resultar ferides lleus després que un tramvia descarrilés al barri lisboeta de Lapa, a la zona antiga de la ciutat.

Segons el balanç ofert per la Protecció Civil lusitana al lloc de l’accident, deu persones van haver de ser rescatades al quedar atrapades dins del vehicle, tot i que el seu estat no és greu i entre els ferits figuraven almenys dos nens.

Va xocar contra un edifici

El tramvia va perdre el control en un pendent pronunciat i, després de descarrilar en un revolt, va acabar bolcant i va xocar contra un edifici, com a resultat del qual va quedar destruït.

Les operacions de rescat dels ferits ja han acabat i es procedirà a retirar el vehicle amb l’ajuda d’una grua.

Els tramvies lisboetes són utilitzats especialment per turistes, tot i que de moment no ha transcendit si hi havia estrangers entre els passatgers ferits, que van ser traslladats a diversos hospitals de la capital lusitana.

Reacció eficient

El president de Portugal, Marcelo Rebelo de Sousa, va acudir al lloc de l’accident, on en declaracions a periodistes va assenyalar que la capacitat de resposta dels equips de socors va ser "immediata i molt eficient".

Notícies relacionades

Carris, l’empresa que gestiona els tramvies lisboetes, va informar que de moment es desconeixen les causes i que es farà una investigació "minuciosa" dels fets.

Al lloc de l’accident hi ha més de 60 efectius de socors i 24 vehicles dels diferents equips d’assistència.

Temes:

Lisboa