Un riu de xocolata banya un carrer a Alemanya

Un error tècnic en una fàbrica xocolatera produeix el vessament d'una tona de cacau a la localitat de Werl que va haver de ser frenat pels bombers

zentauroepp46228040 rio de chocolate181212111624

zentauroepp46228040 rio de chocolate181212111624 / SOCIAL MEDIA

1
Es llegeix en minuts
Carles Planas Bou
Carles Planas Bou

Periodista

Especialista en tecnologia i el seu impacte sociopolític.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Podria haver sigut el millor regal delNadal, però va ser un accident. Durant la nit de dilluns un riu de xocolata va banyar un dels carrers de la localitat alemanya de Werl, a l’oest del país. Un “petit error tècnic” en un tanc d’emmagatzemament de la fàbrica xocolatera DreiMeister va dibuixar una imatge digna del Willy Wonka de Roald Dahl.

No obstant, aquesta pintoresca postal nadalenca es va convertir en un problema després que la tona de xocolata vessada se solidifiqués al paviment. Les baixes temperatures van ajudar a convertir aquest riu en una gegant tauleta de cacau amb llet. Fins a 25 bombers van ser desplegats al districte de Westönnen per arrencar la xocolata del terra, una tasca per a la qual van fer servir pales, aigua calenta i fins i tot torxes amb foc per fondre la massa.

Notícies relacionades

El defecte tècnic ocorregut va ser reparat amb facilitat, però DreiMeister es va veure obligada a frenar la seva producció durant unes hores. Aquest dimecres la fàbrica ha seguit el seu funcionament habitual.

Gràcies al cos de bombers local i a la cooperació de treballadors de l’empresa, es va netejar el carrer Weststrasse i es va frenar una complicació que hauria pogut anar a més. Així ho va reconèixer el cap de la companyia, Markus Luckey, que en declaracions al diari ‘Soester Anzeiger’ va assegurar que si s’hagués produït més a prop del Nadal això “hauria sigut una catàstrofe”. Potser els nens d’aquesta localitat no pensen el mateix.

Temes:

Alemanya