Alarma per un tiroteig als voltants d'un hospital de Chicago

Almenys dos ferits, entre ells un agent de policia que es troba "en estat crític", a prop de l'Hospital Mercy

chicago

chicago

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Diverses víctimes han resultat ferides, entre les quals un agent de policia que es troba en "estat crític", en un tiroteig ocorregut aquest dilluns al'Hospital Mercy de Chicago, segons ha informat la Policia de la ciutat nord-americana. Els trets es van escoltar entorn de les 15.28 hores d'aquest dilluns a la tarda (les 22.58 hores a Espanya) a prop dels carrers 26 i Michigan, segons la filial de la cadena NBC.

Els bombers han informat d'una evacuació parcial del centre mèdic i la Policia ha demanat a la població d'evitar aquesta zona.

"Activitat policial: informacions de trets als voltants de l'Hospital Mercy, a prop de la 26a i Michigan. Evitin la zona. Important resposta policial en camí", ha publicat la Policia de Chicago en el seu compte oficial a Twitter.

Notícies relacionades

El portaveu del cos, Anthony Guglielmi, ha assegurat en el seu compte de Twitter que un agent de policia ha estat ferit de bala durant el succés al mateix hospital i que almenys un assaltant havia estat abatut.

"A un agent de la #ChicagoPolice li han disparat en un incident amb tirador a l'Hospital Mercy. Està en estat crític però rep unes atencions excel·lents. Si us plau, enviïn les seves pregàries", ha assegurat en un altre tuit el portaveu policial.