URGENT

Trobat el cos de Khashoggi al consolat saudita a Istanbul, segons Sky News

El cadàver ha sigut trobat en un pou del jardí que té la vivenda

zentauroepp45359692 file photo  a demonstrator holds picture of saudi journalist181007111543

zentauroepp45359692 file photo a demonstrator holds picture of saudi journalist181007111543 / Osman Orsal

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Restes del cos del periodista Jamal Khashoggi han sigut trobades a la residència del cònsol general de l’Aràbia Saudita a Istanbul, segons ha informat la cadena de TV britànica Sky News citant fonts coneixedores del cas. La notícia ha saltat després que el president turc, Recep Tayyip Erdogan, assegurés que el "salvatge" assassinat havia sigut "planificat"

A primera hora del matí, el líder del partit opositor turc Dogu Perincek va fer unes declaracions en el mateix sentit a l’agència Sputnik. "Fonts rellevants del servei de seguretat d’Istanbul m’han dit que el cos ha sigut trobat en un pou localitzat en un jardí a la residència del cònsol general saudita", ha afegit Perincek. 


Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d’aquí uns minuts. Si vols rebre al mòbil alertes sobre aquesta notícia o d’altres et pots descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, dona’t d’alta als nostres butlletins informatius. També et pots subscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al domicili, disfrutaràs de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club TR3SC.