AQUESTA MATINADA

Dos morts i 13 ferits en un tiroteig a Toronto

L'autor dels trets ha mort en un intercanvi de trets amb la policia

toronto / periodico

1
Es llegeix en minuts

Dues persones han mort i 13 més han resultat ferides en un tiroteig massiu a Toronto (Canadà). La policia de Toronto ha confirmat que els morts són una dona i l’autor dels trets. L’agressor ha mort en un intercanvi de trets amb la policia després de ferir 14 persones. Entre aquestes, a més de la víctima mortal, hi ha una nena de 9 anys que es troba en estat crític.

El tiroteig s’ha produït a les 22.00 hores de diumenge (04.00 de la  matinada de dilluns a Espanya) al barri grec de Toronto, en l’encreuament entre les avingudes Danforth i Logan, una popular zona comercial, amb nombrosos restaurants, cafès i comerços.

Alguns mitjans han difós un vídeo en el qual apareix el presumpte agressor disparant.

El cap de la policia de Toronto, Mark Saunders, ha explicat que l’agressor ha mort en el transcurs d’un intercanvi de trets amb la policia. Saunders ha apuntat que és encara aviat per saber les motivacions de l’autor del tiroteig.

Notícies relacionades

Alguns testimonis han explicat que han escoltat entre 15 i 20 trets i han vist persones ferides al terra d’un restaurant. 

En els últims temps Toronto ha sigut escenari d’episodis de violència per armes de foc protagonitzats especialment per bandes. Des de començament d’any la ciutat ha viscut 212 tirotejos en els quals han mort 26 persones.