AL NORD DE VANCOUVER

Moren tres youtubers al precipitar-se per unes cascades al Canadà

Charles Ryker Gamble, Alexey Lyakh i Megan Scraper es guanyaven la vida explicant les seves aventures i els seus viatges per internet

undefined44181988 this handout photograph obtained july 6  2018 courtesy of bc180709172437

undefined44181988 this handout photograph obtained july 6 2018 courtesy of bc180709172437 / GREGORY SIMPSON

1
Es llegeix en minuts

Tres youtubers han perdut la vida al Canadà després de precipitar-se per unes cascades. Charles Ryker GambleAlexey Lyakh i Megan Scraper, que es guanyaven la vida explicant les seves aventures i els seus viatges per internet, van morir dimarts passat mentre es banyaven en unes piscines naturals el nord de Vancouver. 

Notícies relacionades

Els tres joves, que van crear junts la marca High On Life per a la promoció del seu estil de vida aventurer i viatger, s’estaven banyant a les piscines naturals de dalt de Shannon Falls, al Canadà, quan es van precipitar al buit. Encara no s’han pogut aclarir els motius de l’accident, però la policia va trobar els seus cossos poc després de l’esdeveniment, segons van anunciar en un comunicat. 

Segons alguns testimonis, Megan hauria relliscat i hauria caigut al riu i els dos nois l’haurien intentat salvar i van caure ells també des d’una altura d’aproximadament 30 metres. Malgrat que la policia no els va poder identificar en el moment, pocs dies després, l’Instagram de High On Life que van crear juntament amb un altre amic que coneixien des de l’escola, Parker Heuser, va publicar un comunicat anunciant la mort dels tres joves.