CONTINUÏTAT AL KREMLIN

Putin inicia avui el seu quart mandat com a president de Rússia

Després de vèncer a les eleccions del març, el líder prendrà possessió del seu càrrec en una sumptuosa cerimònia al Kremlin

putin / Alexander Zemlianichenko (AP)

putin
zentauroepp43214732 russian president elect vladimir putin takes the oath of off180507113822

/

1
Es llegeix en minuts
Marc Marginedas
Marc Marginedas

Periodista

Especialista en països de l'antiga Unió soviètica i el món àrab-islàmic.

ver +

Després de vèncer a les eleccions presidencials celebrades el 18 de marçVladímir Putin prendrà possessió del seu càrrec en una grandiloqüent cerimònia que tindrà lloc aquest dilluns al matí al Kremlin. Amb aquest acte, engegarà el que hauria de ser el seu quart i últim mandat com a president de Rússia, ja que la Constitució impedeix a una mateixa persona acumular més de dues presidències seguides.

Notícies relacionades

Escometre la reforma de l'economia, per l'actual estancament, amb mesures impopulars com la pujada d'impostos i l'augment de l'edat de jubilació, serà, juntament amb la gestió de les tensions creixents amb Occident, els principals reptes de la presidència que engega aquest dilluns. A més, en el període de sis anys que s'inicia s'haurà de dirimir la qüestió de la successió, ja sigui nomenant un delfí o reformant la Carta Magna i suprimint la provisió que impedeix al líder del Kremlin seguir en el càrrec.