DUEL ATÒMIC

Trump, a Kim Jong-un: "El meu botó nuclear és molt més gran i poderós... i funciona"

El president dels EUA respon al líder nord-coreà, que va afirmar que sempre té un botó nuclear a punt al seu escriptori

El president Donald Trump va utilitzar les xarxes socials per contestar al líder de Corea del Nord. / EFE VÍDEO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Hores abans que Corea del Nord hagi anunciat que reobrirà les suspeses línies de comunicació amb Corea del Sud com a part de la voluntat de reprendre el diàleg expressada pel seu líder, Kim Jong-un, al seu missatge d'Any NouKim Jong-un, a milers de quilòmetres el president nord-americà, Donald Trump sembla haver-se burlat del líder nord-coreà en un tuit en què puja el to del seu particular duel atòmic. 

Notícies relacionades

"Kim Jong-un acaba d'afirmar que el 'botó nuclear està sempre a punt al seu escriptori'. Algú d'aquesta debilitat i famèlic règim pot per favor informar-lo que jo també tinc un botó nuclear, que és més gran i més poderós que el seu, i que el meu botó funciona", ha explicat Trump al seu mitjà de comunicació preferit, Twitter.

En el seu tradicional discurs d'Any Nou, Kim Jong-un va anunciar que el seu país incrementaria la producció d'armes nuclears i míssils balístics. En el mateix missatge televisat, Kim Jong-un va advertir als EUA que "no s'atreveixi a iniciar una guerra ara perquè sempre hi ha un botó nuclear al meu escriptori", va descriure. "Això és una realitat, no una amenaça", va sentenciar el líder nord-coreà.