Atac a Nova York

Moment en què el suïcida de Manhattan fa esclatar el seu cinturó d'explosius

L'autor de l'atac ha sigut identificat com a Akayed Ullah, de 27 anys, originari de Bangla Desh

p

p

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El presumpte responsable de l'atemptat terrorista fallit registrat a la principal estació d'autobusos de Nova Yorkatemptat terroristaprincipal estació d'autobusos de Nova York ha sigut identificat com a Akayed Ullah, de 27 anys, originari de Bangla Desh. Un vídeo mostra el moment precís en què el suïcida ha fet esclatar el cinturó d'explosius que portava adossat al pit.

Notícies relacionades

En l'atemptat han resultat ferides quatre persones, però qui té les lesions més greus és el suposat responsable de l'explosió.

L'alcalde de Nova York, Bill de Blasio, ha confirmat des del primer moment que les autoritats han tractat el tema com un intent d'atemptat terrorista. "L'individu no ha tingut èxit en el seu propòsit", ha afirmat l'alcalde, que ha insistit que no hi ha altres amenaces a la ciutat. El cap de la Policia de Nova York, James O'Neill, ha assenyalat que el subjecte "ha fet detonar a propòsit" l'artefacte explosiu, fet que confirma la hipòtesi de l'atemptat, encara que el nombre de víctimes hagi sigut molt reduït.