ENFRONTAMENT MORTAL

Dos morts en un tiroteig en una discoteca d'Alemanya

L'agressor ha sigut abatut per la policia i ha mort a l'hospital de Constanza

zentauroepp39499134 konstanz  germany   30 07 2017   police officers stand at th170730100919

zentauroepp39499134 konstanz germany 30 07 2017 police officers stand at th170730100919 / OLIVER HANSER

1
Es llegeix en minuts

Dues persones han mort, una d'elles l'agressor, i tres més han resultat ferides de gravetat després que un home de 34 anys hagi obert foc en una discoteca de Constanza (sud d'Alemanya) la matinada de dissabte a diumenge, han informat fonts policials. L'atacant, de qui no s'ha revelat ni la identitat ni les possibles motivacions, ha sigut detingut després d'un tiroteig amb agents de les forces de seguretat i ha mort poc després a l'hospital a conseqüència de les ferides.

Entre els tres ferits hi ha un agent de la policia, que està fora de perill. Els fets han tingut lloc a la discoteca 'Grey Club', en una zona industrial de Constanza, poc abans de les 4.30 de la matinada, moment en què la Policia ha rebut les primeres trucades d'auxili.

Vigilant ferit

Notícies relacionades

Després d'iniciar-se el tiroteig, les persones que es trobaven a la discoteca han intentat fugir del local, enmig d'escenes de pànic, i s'han amagat pels voltants. Segons el canal informatiu NTV, un dels vigilants del local d'oci ha resultat ferit a l'intentar intervenir. Aquest mitjà ha informat, així mateix, que, segons testimonis presencials, l'atac s'ha produït amb armes automàtiques, qüestió no confirmada per la policia.

En el lloc dels fets s'ha desplegat un fort operatiu policial, ja que inicialment no estava clar si en el tiroteig estaven implicades una o més persones. Posteriorment, la Policia ha indicat, a través del seu compte a Twitter, que la situació estava controlada i que l'atacant havia sigut reduït. La Fiscalia de Constanza ha assumit les investigacions per intentar aclarir el rerefons dels fets.