FINAL FELIÇ

Un policia adopta el nen de 8 anys a qui va salvar del maltractament

Quan el va trobar, la criatura estava plena de blaus, desnodrida i molt prima

19620514 456536321383401 5704834161486901475 o

19620514 456536321383401 5704834161486901475 o

1
Es llegeix en minuts

John no s'hauria imaginat mai que la vida li podia somriure després del que havia patit, però així que va conèixer Jody Thompson, el seu àngel de la guàrdia i a qui ara anomena 'papa', ha recuperat l'esperança. 

John tenia tan sols 8 anys quan Thompson, un agent de policia del petit poble de Poteau, a Oklahoma, als Estats Units, va aparèixer a la seva vida fa poc més de dos anys. Poc després d'acabar el seu servei, Thompson es dirigia a trobar-se amb un company quan va rebre una trucada de servei per un cas de maltractament infantil. 

L'agent, que tenia experiència en aquesta mena de casos, assegura que quan va rebre la trucada va pensar "val més que t'hi arribis". Així va ser com, després d'arribar al domicili del nen, Thompson el va trobar. John havia sigut maltractat brutalment i estava particularment prim, ple de blaus i amb un enorme nyanyo al front. Segons ha explicat l'agent, a la criatura la van trobar lligada de mans i ficat dins d'una galleda d'aigua freda.

'AMB MI ESTARIA FORA DE PERILL'

"No tenia ni un sol centímetre del cos sense blaus o ferides. Va ser el pitjor cas que havia vist mai", recorda l'agent en una entrevista en mitjans de comunicació. "Quan el vaig veure, tremolant, sol en aquella casa, i glaçat fins al més fondo del seu cos, vaig saber que l'únic lloc on estaria fora de perill seria amb mi", explica el policia, que li va fer companyia mentre va estar ingressat a l'hospital per recuperar-se de les ferides

L'endemà, molt tocat pel que havia viscut, l'agent, que era pare de dos fills més i n'esperava un tercer amb la seva dona, va decidir presentar una sol·licitud per convertir-se en família d'acollida. Dos dies més tard, el nen va arribar a casa seva per encetar una bonica relació familiar que perdura fins avui. 

DOBLE ADOPCIÓ

Notícies relacionades

Després de la convivència, i que els seus dos progenitors renunciessin als drets com a pares, els serveis socials van telefonar a Thompson per comunicar-li, que mentre era a la presó, la mare biològica de John havia donat a llum un nadó, la germana petita del nen. 

Sense dubtar-ho, els Thompson van decidir acollir-la a ella també i engegar els tràmits d'adopció dels germans. "No m'havia plantejat mai tenir una família tan gran, però Déu tenia per a mi altres plans. Adoro tot el que m'està passant", explica el policia.