CONTRA LA ISLAMOFÒBIA

La foto d'una dona musulmana atenent una àvia desmaiada a Londres es viralitza

"Aquest és l'islam de veritat", escriu el noi que va fer la foto i la va penjar a Facebook

muslim-samaritan-piece

muslim-samaritan-piece

1
Es llegeix en minuts

Una imatge val més que mil paraules. Això és el que devia pensar el noi que, després de presenciar com una dona gran havia caigut a l'autobús a Londres, va decidir captar una imatge de com una dona musulmana s'hi va estar al costat fins que va arribar l'ambulància.

La imatge de la dona anònima cuidant l'àvia ha revolucionat, en pocs dies, les xarxes socials britàniques. El jove que la va compartir, Hamza O Bakri, va decidir escriure-hi a sota un text en què assegurava que aquest és "l'islam de veritat". 

VA QUEDAR ATRAPADA

"Una dona de 84 anys acaba de caure a l'autobús en la línia EI1 entre Ilford i Barking. La dona s'ha enganxat el cap entre la porta i una de les barres de metall de l'autobús i una dona musulmana li ha sostingut la mà durant 20 minuts fins que ha arribat l'ambulància. Aquest és l'islam de veritat", ha escrit el noi en el seu perfil de Facebook.  

La imatge, que s'ha viralitzat en menys de dos dies, ha arribat a compartir-se més de 40.000 vegades, i s'ha omplert de comentaris. "La gent necessita aprendre a diferenciar els terroristes dels musulmans... Els verdaders musulmans són una comunitat amable", escriu una usuària al post original del noi. 

ISLAMOFÒBIA

La islamofòbia s'ha multiplicat al Regne Unit des de l'atac terrorista del London Bridge del cap de setmana passat, segons dades de les forces de seguretat.

Notícies relacionades

Les dades, compilades per la Policia Metropolitana, revelen que hi va haver un augment del 40% en incidents racistes des del 6 de juny passat en comparació amb la mitjana de les dades recollides d'aquest any.