04 jul 2020

Anar al contingut

a old trafford

Seguiu el concert One Love Manchester, en directe 'online'

En l'espectacle, en homenatge a les víctimes dels dos últims atemptats al Regne Unit, hi participen artistes com Ariana Grande, Robbie Willians, Justin Bieber, Katy Perry i el grup Coldplay

El gran concert d'homenatge a les víctimes de l'atemptat del passat 22 de maig al Manchester Arena ha començat ja amb gran expectació i emoció continguda. Els morts i ferits a la capital britànica també seran recordats en l'espectacle d'aquesta nit a l'estadi de criquet Old Trafford. Sota el títol One Love Manchester, passaran per l'escenari, entre altres artistes, Ariana Grande, Justin Bieber, Katy Perry, Robbie Williams i el grup Coldplay.

"Després dels esdeveniments de la passada nit a Londres i els de Manchester fa dues setmanes, tenim la responsabilitat d'honrar les víctimes. One Love Manchester no solament continuarà sinó que ho farà encara amb més força", ha escrit a Twitter Scooter Braun, l'agent d'Ariana Grande, la cantant nord-americana que actuava al Manchester Arena quan es va produir l'atemptat suïcida que va acabar amb la vida de 22 persones, part d'elles menors d'edat.

Aquests són tots els artistes confirmats:

 1. Marcus Mumford (Mumford and Sons)
 2. Take That
 3. Robbie Williams
 4. Niall Horan
 5. Little Mix
 6. Pharrell Williams
 7. Miley Cyrus
 8. Justin Bieber
 9. Usher
 10. Katy Perry
 11. Coldplay
 12. Black Eyed Peas
 13. Ariana Grande