'Liar, liar': la cançó per a Theresa May que triomfa al Regne Unit

El tema de Captain SKA parodia un lema de campanya del Partit Conservador

’Liar, Liar’, de Captain SKA, contra Theresa May / YOUTUBE / CAPTAIN SKA

1
Es llegeix en minuts

Una cançó que es refereix a la primera ministra britànica, Theresa May, com una "mentidera" ha aconseguit els primers llocs de la llista de cançons més populars al Regne Unit, amb una burla  del lema "fort i estable" utilitzat en la campanya per a les eleccions del 8 de juny.

'Liar, liar' -'mentidera, mentidera'-, de Captain SKA, encapçala la llista d'Amazon de cançons descarregades al Regne Unit i es manté al lloc número 2 a l'iTunes britànic d'Apple, malgrat no haver sigut emesa per emissores de ràdio convencionals. La cançó recrea intervencions de la primera ministra acompanyades de cors en què es pot sentir: "És una mentidera a qui no et pots creure". "Tots sabem que als polítics els agrada dir mentides, grosses, petites, dient que són forts i estables", diu part de la cançó.

Notícies relacionades

Estava previst que Theresa May guanyés de forma còmoda el 8 de juny, però els sondejos destaquen que el seu avantatge s'està reduint de forma considerable, i es qüestiona la seva decisió de convocar els britànics a les urnes perquè reafirmin el seu suport a la gestió del 'brexit'.

Captain SKA, una banda de Londres liderada pel productor Jake Painter, aspira a col·locar-se al capdavant en la llista oficial britànica Top 40. "L'èxit de la cançó demostra que la gent està farta d'aquest Govern de rics per a rics", assegura un comunicat publicat per la banda. Un portaveu del Partit Conservador ha rebutjat comentar la cançó i la seva repercussió.