La senyora Robinson: la mare que va rescatar 50 adolescents que fugien del Manchester Arena

La dona va agrupar les noies i les va conduir a un hotel pròxim, des d'on va avisar els pares a través de les xarxes socials

m

m

1
Es llegeix en minuts

Paula Robinson, una dona de 48 anys, estava ahir a la nit amb el seu marit a l'estació de tren Victoria, situada al costat del Manchester Arena, quan va sentir l'explosió. Poc després va veure com desenes de persones, la gran majoria adolescents, sortien corrent entre crits i plors de la instal·lació on havia actuat la nord-americana Ariana Grande.

"Va passar segons després de l'explosió. Vaig agrupar les adolescents que corrien", explica Robinson. En poc temps va aconseguir reunir mig centenar de menors i les va conduir fins a l'hotel Holiday Inn Express. Després, a través del seu mòbil, va enviar tuits informant els pares que buscaven les seves filles que anessin a l'hotel.

Notícies relacionades

Robinson ha explicat que des que va fer el tuit el seu telèfon no va parar de sonar. "Els pares van arribar corrent, frenètics, fins a l'hotel, on hi havia molts nens", ha relatat a l'agència Reuters.

"Tenim 50 nens amb nosaltres esperant que els vinguin a buscar. Estan fora de perill i els estem cuidant", va escriure Robinson a Facebook i després a Twitter.