Crida desesperada de les famílies dels menors desapareguts en l'atemptat

Familiars de nois de qui no tenen notícies pengen fotos seves a les xarxes socials amb l'esperança de rebre notícies del seu parador

Pares de desapareguts en el concert de Manchester demanen ajuda a les xarxes socials per trobar els seus fills. / periodico

1
Es llegeix en minuts
Montse Martínez
Montse Martínez

Periodista

ver +

Els esgarrifosos relats dels familiars que busquen els seus fills o filles comencen a aparèixer als mitjans de comunicació. De moment, les autoritats no han donat les identitats de les víctimes. Les xifres són de 22 morts i 59 ferits.

La BBC recull la desesperada recerca de Charlotte Campbell, que encara no sap res de la seva filla Olivia, de 15 anys.

"Ella era al concert i em va dir que era extraordinari. Em va agrair que l'hi hagués deixat anar. Hi havia anat amb el seu amic Adam, que ara és en un hospital. Estic trucant per telèfon a tothom: hospitals, policia, als centres on han acollit els nens que eran al concert. El seu pare l'està buscant per Manchester. També tenim amics que la busquen, fins i tot gent que ni tan sols conec, gent que m'envia missatges demanant-me que els doni una foto d'ella. Les xarxes socials són meravelloses. No sé què faria sense elles. Ara hi ha milers de persones que saben que la meva filla està desapareguda, gent que l'està buscant. No tinc prou paraules per agrair a tota aquesta gent", ha dit Campbell.

Notícies relacionades

En un altre tuit en què apareix la foto d'una nena de cabells rossos es llegeix:  "Per favor, que tothom comparteixi això. La meva germana petita Emma era al concert d'Ari ahir a la nit a #Manchester i no contesta al telèfon, per favor ajudar-me".

Per la seva banda, l'usuari Erin escriu: "Sisplau, ajudeu-me a trobar la meva germana. Portava una samarreta rosa i texans blaus. Es diu Whitney".