VÍCTIMA D'UN SEGREST

Assassinat a Caracas un nebot de Carolina Herrera

El cos de Reinaldo Herrera va ser trobat al costat del cadàver d'un altre empresari en una carretera a prop de Caracas

Assassinat a Caracas un nebot de Carolina Herrera

Marco Ugarte (AP)

1
Es llegeix en minuts

L'empresari veneçolà i nebot de la dissenyadora Carolina HerreraReinaldo Herrera, de 34 anys, va ser trobat mort juntament amb un col·lega en una carretera que connecta Caracas amb la ciutat de La Guaira (litoral), després d'un presumpte segrest, ha informat el Ministeri Públic de Veneçuela.

"Les dues víctimes van ser localitzades aquest dijous 11 de maig a l'interior d'un vehicle a les adjacències de la carretera Caracas-La Guaira, sector El Topo, parròquia Sucre del municipi Libertador", ha indicat la fiscalia en un comunicat.

Herrera va ser trobat mort juntament amb un altre empresari i arquitecte, identificat com a Fabrizio Mendoza, de 31 anys. La fiscalia presumeix que tots dos havien sigut segrestats.

D'acord amb la informació preliminar, aproximadament dijous a les 19.00 diversos veïns d'una barriada del municipi Libertador de Caracas van anunciar a funcionaris de la Guàrdia Nacional Bolivariana "la troballa de dos cadàvers dins d'una camioneta marca Toyota, model Hilux, de color blanc".

Mitjans locals asseguren que els homes van ser segrestats dijous a la nit en un restaurant de l'est de la capital veneçolana.

El diari veneçolà '2001' en la seva edició digital assegura a més que els homes van ser assassinats malgrat que els seus familiars van pagar una suma de diners -no precisada- exigits com a rescat.

La premsa local indica que Herrera és fill de Luis Felipe Herrera Guevara, germà de Reinaldo Herrera, marit de la coneguda dissenyadora veneçolana radicada fa uns quants anys a Nova York.

Notícies relacionades

Veneçuela té una de les taxes d'homicidi més altes de la regió, amb un registre de 70 homicidis per cada 100.000 habitants durant el 2016, que també representa la xifra més alta de la història del país.

El Govern veneçolà ha implementat diversos plans i operatius de seguretat per combatre la criminalitat i un altre per al desarmament de la població, encara que fins ara no es coneixen resultats efectius sobre els índexs de violència.