Obama reapareix entre ovacions a Manhattan

L'expresident dels EUA celebra una reunió a la Cinquena Avinguda i va a un espectacle de Broadway amb la seva filla Malia

obamatwitter

obamatwitter

1
Es llegeix en minuts

L'expresident dels Estats Units Barack Obama va sorprendre divendres els novaiorquesos, que el van veure passejar per la gran poma i assistir a la nit a Broadway amb la seva filla gran, Malia, a la representació de l'obra "The price", han informat mitjans locals. Tant en un acte com en l'altre van ser saludats amb aplaudiments i aclamacions per les persones que el van reconèixer. 

Obama i la seva filla van assistir a la funció, una nova versió de l'obra d'Arthur Miller, i posteriorment van visitar els actors, entre ells, Mark Ruffalo i Danny DeVito. La companyia teatral va publicar una fotografia de la visita a la xarxa social Twitter amb el missatge: "Estem molt honrats d'haver comptat amb el president Barack Obama al nostre teatre".

L'expresident nord-americà i la seva filla van abandonar l'American Airlines Theater per una porta del darrere de l'escenari, però van ser reconeguts per alguns dels espectadors i transeünts, que els van aplaudir. Segons mitjans locals, la família Obama sol anar regularment a presenciar espectacles teatrals i musicals a Nova York.

Notícies relacionades

Prèviament l'expresident Obama va ser saludat també amb crits d'"Obama, Obama" i "T'estimo" per un grup de transeünts que el van reconèixer als carrers de Mahanhattan, a Manhattan, envoltat de diversos agents de seguretat, segons imatges difoses a les xarxes socials.

Els mitjans locals indiquen que Barack Obama es va reunir en un edifici de la Cinquena Avinguda amb els filantrops James Simmons i la seva dona Marylin, que van donar 700.000 dòlars a la Biblioteca presidencial que té previst establir a Chicago.