RELAX A LES ILLES VERGES

Els Obama, de vacances amb Richard Branson

El matrimoni s'ha reunit amb el magnat britànic per descansar i divertir-se al mar

 Barak Obama i Richard Branson, competeixen en ’kitesurfing’ a Illa Mosquit (Illes Verges). / JACK BROCKWAY / VÍDEO: RONALDO129

1
Es llegeix en minuts

Ara que han deixat d’assumir les responsabilitats presidencials, Barack Obama i la seva dona, Michelle, s’han pres unes merescudes vacances allunyades de la més rabiosa actualitat. El matrimoni es va reunir amb un bon amic, Richard Branson, amb l’objectiu de descansar i divertir-se. Diverses imatges els mostren completament relaxats durant la seva estada a les illes Verges britàniques.

Notícies relacionades

El matrimoni, acompanyat pel multimilionari britànic, es va dedicar a passejar per les paradisíaques platges de sorra blanca de les illes, practicar kitesurf i navegar en una llanxa.

Per a l’ocasió, l’expresident dels Estats Units va lluir un estilisme còmode: samarreta, pantalons curts, xancletes, ulleres de sol i gorra. Per la seva part, l’ex primera dama també va vestir molt estiuenca, amb una samarreta de tirants, shorts, caftà amb detalls florals i un barret amb estil del qual sortien dues gracioses trenes. Després, i saludant altres turistes, el matrimoni es va dirigir a l’helicòpter del magnat britànic per tornar a l’illa Mosquito, que és propietat privada de Branson.