Els tuiters, davant el veto als refugiats, recorden a Trump que el pare de Steve Jobs era sirià

"Vagi amb compte amb qui deixa fora", li recomana un usuari al president

steve2

steve2

1
Es llegeix en minuts

El president dels EUA, Donald Trump, va anunciar aquest dimarts via Twitter la seva intenció de firmar aquest dimecres una sèrie d'ordres executives per controlar l'entrada d'estrangers al país. Entre elles, a més del projecte de construcció del mur, està pevist que es firmi un veto a l'entrada de nous refugiats.

Aquesta prohibició a l'acollida de refugiats als EUA, que afecta principalment els sirians, ha suscitat nombroses reaccions d'indignació a les xarxes socials, on s'han obert camí una sèrie de tuits que recorden que Steve Jobs, el fundador d'Apple i una de les icones de l'economia nord-americana en els últims temps, era fill d'un ciutadà sirià que va haver d'emigrar als EUA.

Notícies relacionades

El seu pare era Abdul Fattah Jandali, nascut el 1931 a Homs, que va emigrar als EUA, on en una relació fora del matrimoni amb Joanne Carole Schieble va tenir Jobs, a qui van donar en adopció.

Nombrosos usuaris de Twitter han col·locat aquest dimecres la foto de Jobs amb el missatge: "El fill d'un immigrant sirià". Un altre tuiter s'ha dirigit directament al president dels EUA, a qui aconsella que vagi amb compte amb qui deixa fora dels EUA.