VIOLÈNCIA AL PRÒXIM ORIENT

Quatre policies morts en un nou atac armat a Jordània

El tiroteig succeeix el de diumenge quan van morir catorze persones en una sèrie d'atemptats reivindicats per l'Estat Islàmic

Quatre policies morts en un nou atac armat a Jordània

JAMAL NASRALLAH

1
Es llegeix en minuts

Almenys quatre policies van morir ahir en un tiroteig amb un grup d’homes armats, que es van atrinxerar en un edifici de la localitat històrica d’Al Karak, al sud del país.

L’agència de notícies oficial Petra va advertir que els autors de l’atac armat no tenen relació amb el grup que es va atrinxerar diumenge passat a la ciutadella d’Al-Karak, en un assalt que es va saldar amb 14 morts, entre ells set uniformats.

Notícies relacionades

El grup gihadista Estat Islàmic (EI) va reivindicar ahir l’atac de diumenge i va detallar que els seus homes havien atacat una patrulla de policia i després una comissaria, on van matar diversos «apòstates», i més tard es van refugiar al castell medieval, on hi havia diversos ciutadans «de països de l’aliança de les croades».

Jordània participa en la coalició militar de més de 50 països que actua contra els gihadistes a Síria i a l’Iraq, liderada pels Estats Units.