El Ku Klux Klan dóna suport a Trump

El candidat republicà apareix a la primera pàgina de la 'newsletter' del grup racista amb el títol 'Fer gran Amèrica una altra vegada'

kkk copy 2

kkk copy 2

1
Es llegeix en minuts

L'organització d'extrema dreta i racista Ku Klux Klan ha donat suport al candidat republicà a la Casa Blanca, Donald Trump. La seva aposta per Trump apareix a la primera pàgina de la publicació 'The Crusade (La Croada), la veu política de l'Amèrica blanca cristiana', en un article titulat 'Fer gran Amèrica una altra vegada', firmat pel pastor Thomas Robb.

Un vídeo per entendre com funciona el sistema electoral d’elecció del president als EUA. / FRANCINA CORTÉS

Notícies relacionades

L'article va acompanyat d'una gran foto del polèmic aspirant republicà. "Fer gran Amèrica una altra vegada no depèn de la presidència de Trump sinó de si tu i jo aconseguim recuperar l'esperit dels nostres avantpassats. Estem vivint entre gent que ha estat desconcertada de l'esperit, els valors, la moral i la fe dels nostres avantpassats", es llegeix en l'article.

PARTIT NEONAZI

La publicació, en forma de 'newsletter' de tot just 12 pàgines, conté altres articles sobre Trump, i altres que parlen, per exemple, de "l'amenaça que suposa la immigració no blanca", tant als Estats Undios com a Europa i un de caràcter clarament antijueu, l'escrit per Ed Fields, fundador de l'anomenat America First Party (Partit Primer d'Amèrica), un partit neonazi nord-americà.