Segresten el fill del 'Chapo' Guzmán en un centre turístic de Mèxic

Homes armats han irromput en un restaurant de la localitat costanera de Puerto Vallarta i han raptat cinc membres més del càrtel de Sinaloa

 

  / EFE / ULISES RUIZ BASURTO

1
Es llegeix en minuts

Un grup de set homes armats han segrestat sis persones que eren en un restaurant de Puerto Vallarta, ciutat costanera i molt turística de Mèxic. 

El Fiscal General de Jalisco encarregat del cas, Eduardo Almaguer, ha dit que tot sembla indicar que els ostatges formen part del càrtel de Sinaloa, un dels més importants del país, que va ser dirigit per Joaquín "Chapo" Guzmán fins que va ser capturat per la policia mexicana el mes de gener passat.

Un fill del narcotraficant, Alfredo, de 29 anys, està entre les persones segrestades, ha afegit Almaguer. El segrest va tenir lloc dilluns a la matinada al restaurant 'La Leche'.

FEU DELS CÀRTELS

Almaguer ha afirmat també que els segrestats estaven acompanyats per nou dones a qui el grup armat ha deixat lliures, encara que de moment no han sigut localitzades.

Notícies relacionades

Puerto Vallarta, a l'estat de Jalisco, és un dels destins turístic i vacacionals més importants de Mèxic i també el feu del càrtel de la droga denominat Nueva Generación de Jalisco, un dels més poderosos del país.

En un comunicat, la fiscalia ha dit que s'està investigant el cas i tractant d'identificar els homes que han sigut segrestats.