'Salvados' vol portar el documental al cine per finançar el treball de Proactiva al Mediterrani

El programa fa una crida a la solidaritat d'exhibidors i propietaris de sales

proactiva

1
Es llegeix en minuts
Jordi Évole
Jordi Évole

Periodista

ver +

I, ¿què hi podem fer? Aquesta és la pregunta que més m'han fet des que vam tornar del vaixell de rescat de refugiats. A mi l'únic que se m'acut és seguir l'exemple dels voluntaris de Proactiva Open Arms, que un dia van aixecar el cul del sofà i van decidir actuar.

Nosaltres, els de 'Salvados', només fem un programa de televisió, que precisament el que provoca és el contrari: que enganxis el cul al sofà. Doncs bé, aquesta vegada volem aconseguir que l'aixequis. Per això ens agradaria estrenar els 'Salvados' sobre l''Astral' al mes d'octubre en sales de cine, just la setmana prèvia a l'estrena a la televisió, i que l'entrada que paguessin els espectadors fos per finançar el treball d'Open Arms al Mediterrani.

Notícies relacionades

Però per aconseguir-ho necessitem exhibidorspropietaris de sales de cine, que vulguin col·laborar de manera solidària i desinteressada amb nosaltres. Sabem que no és fàcil convèncer ningú que vagi al cine a veure una cosa que molt aviat veurà a la televisió. Però creiem que la causa s'ho mereix, i estem convençuts que molts espectadors estaran encantats de pagar aquesta entrada i molts exhibidors de cedir alguna sala per a aquesta iniciativa.

També serà una manera de veure en exclusiva un d'aquells 'Salvados' en què ens hem deixat l'ànima. Si ets exhibidor i hi vols col·laborar, posa't en contacte amb 'Salvados' a través del 'mail' salvados@delbarrio.tv o a través de twitter @salvadostv.