El colós en flames: es crema un gratacel de luxe a Dubai

La torre d'apartaments Salafa pateix un greu incendi originat a la planta 35

Incendi en un gratacel de luxe a Dubai. / TWITTER

1
Es llegeix en minuts

Un incendi en un gratacel de 75 plantes de vivendes de luxe que s'ha registrat aquest dimecres a Dubai ha afectat dos terços de l'edifici, segons han mostrat les imatges ofertes per la televisió de l'emirat.

L'Oficina d'Informació del Govern de l'emirat de Dubai ha informat en un breu comunicat que l'incendi ha començat aquesta tarda al gratacel Salafa, a la zona de la costa, i ha afegit que unitats de la Defensa Civil de Dubai estan treballant actualment per controlar les flames i evacuar els veïns de l'edifici.

De moment es desconeix si l'incendi ha provocat víctimes. Es tracta d'un gratacel de vivendes de luxe de 75 plantes i 285 metres d'altura, que s'ubica en una zona que comprèn prop de cinquanta gratacels.

L'incendi, segons declaracions dels veïns a les xarxes socials, ha començat a la planta 35. Vídeos difosos a les xarxes socials mostren com s'eleven columnes de fum i cauen fragments en flames de l'edifici.

FOCS ANTERIORS

No és el primer incendi que té lloc en aquesta torre, que ja van registrar focs el 2012 i el febrer del 2015, quan les autoritats es van veure obligades a evacuar els veïns dels 700 apartaments.

El 29 de març d'aquest any almenys dotze persones van resultar ferides en un altre gran incendi que es va originar en un gratacel residencial de l'emirat d'Ajman, un dels set que componen els Emirats Àrabs Units.

Així mateix, la nit del 31 de desembre passat, setze persones van resultar ferides per un gran incendi, causat per un curtcircuit, en un gratacel del centre de la ciutat de Dubai, situat al costat de la famosa torre Al-Khalifa.


Notícies relacionades

Segueix-nos a twitter @EP_internac_cas

Segueix-nos a la nostra pàgina de Facebook

Temes:

Incendis Dubai