TRAGÈDIA FAMILIAR ALS EUA

Sis nens queden orfes al morir els seus pares amb 48 hores de diferència

Toby Norsworthy va patir un atac de cor per l'estrès causat per la mort inesperada de la seva dona, Jennifer, a Alabama

alabama-family

alabama-family

2
Es llegeix en minuts

Quan Jennifer Norsworthy va morir inesperadament per un coàgul de sang el 22 d'abril, la seva família va quedar devastada. Tenia 40 anys i va deixar enrere sis nens i un marit devot i afligit, segons va explicar la cadena WHNT, afiliada a la CBS. "Toby estimava Jennifer", va explicar Ricky Self, pastor auxiliar a l'església on anava la parella. "Ella era el seu món i evidentment va quedar destrossat quan va morir", va afegir.

El dolor va ser tan traumàtic per a Toby Norsworthy, sospiten els seus parents, que va acabar per costar-li la vida 48 hores després, quan va morir d'un atac de cor, segons el 'Huntsville Times'. Els familiars creuen que no va poder suportar l'estrès causat per la mort de la dona. Tràgicament i sense sort, va explicar la seva germana, el mateix metge i la mateixa infermera van intentar salvar les vides de tots dos a l'hospital.

Toby tenia 38 anys. "Era una persona molt generosa", va recordar al mateix periòdic Leslie Plunkett, amiga de la infància. "Adorava la seva dona i estimava absolutament tots i cada un dels seus fills". "Sempre va anteposar la comunitat, els amics, la família i l'Església a tota la resta", va afegir.

ATENCIÓ ALS FILLS

Amb Jennifer i Toby desapareguts de sobte, els membres de la família han bolcat tota l'atenció en els fills de la parella, d'edats compreses entre els 6 i els 20 anys. Alguns han viatjat fins a la llar familiar a Harvest (Alabama), als afores de Huntsville, des de llocs tan distants com MaineCalifòrnia Alaska.

Els tres fills grans -Quintin (20 anys), Riley (17) i Bradley (13)- són d'un matrimoni anterior de Jennifer, va informar el 'Huntsville Times'. Els tres més joves són Mickey, d'11 anys; Aurora, de 9, i Lainie, de 6.

RECOLLIDA DE FONS

Una campanya de recollida de fons per als fills llançada a la web 'GoFundMe' per Plunkett ha sobrepassat amb escreix l'objectiu inicial de 5.000 dòlars, i aquest dilluns ja n'havia aconseguit 38.500.

"Tenien una gran fe en Déu, eren membres vitals a les seves comunitats, i pares amables i gentils", assenyala una declaració a la pàgina de 'GoFundMe'. "Seran molt enyorats per aquestes comunitats, amics i familiars", afegeix.

AMIC I COMPANY

Notícies relacionades

"Jo vaig treballar amb Toby", comenta Misti M. Cooper a la web. "No podia haver demanat un company de feina millor. Era un bon amic i sempre estava disposat a ajudar els altres", diu.

La germana de Toby, Tabitha Washburn, va explicar al 'Huntsville Times' que la parella es va conèixer a Alaska fa 13 anys i es va casar al cap de tres. La família s'havia establert finalment a Huntsville (Alabama) i Toby havia trobat feina com a programador informàtic, mentre que Jennifer s'havia dedicat en exclusiva a cuidar la creixent família.