ALERTA A BRUSSEL·LES

"Tot el terra ha tremolat i hi havia gent per terra"

Diversos testimonis expliquen que van sentir crits en àrab abans de les explosions a l'aeroport

Testimonis de la gent després de les explosions a l’aeroport de Zaventem, a Brussel·les.  / TWITTER

1
Es llegeix en minuts

Diversos testimonis de les explosions registrades aquest dimarts al matí a l'aeroport de Zaventem, a Brussel·les, han assegurat que han sentit diversos trets i un crit "en àrab" poc abans que es registressin les dues explosions, segons informacions del diari 'Le Soir' en la seva edició digital.

"Segons testimonis al lloc dels fets, s'han sentit trets al 'hall' de sortides de l'aeroport de Brussel·les, abans que una persona cridés alguna cosa en àrab i que es registressin dues explosions", ha explicat el rotatiu belga.

TESTIMONIS 

Notícies relacionades

"Hi ha hagut una primera petita explosió i després una de més gran als taulells", ha explicat Teresa Küchler, una periodista del diari suec 'Svenska Dagbladet', a la web digital del diari. "Tot el terra ha tremolat, hi havia fum per tot arreu i hi havia gent per terra a tota la terminal", ha afegit la periodista. 

Fins ara, la Policia Federal belga ha confirmat la mort d'una persona per les dues explosions registrades a l'aeroport de la capital belga. Les autoritats han decretat l'evacuació de l'aeròdrom i la suspensió de les operacions aèries. Després de l'atac, una segona explosió al metro ha provocat el tancament complet de les línies subterrànies.