ELS TRACTES DE L'ESTRELLA CON EL NARCO FUGADO

Kate del Castillo sobre el 'Chapo Guzmán': "Em travessava amb la mirada"

L'actriu assenyala que volia rescabalar les víctimes del crim organitzat amb la pel·lícula sobre la seva vida

1
Es llegeix en minuts

L'actriu Kate del Castillo li va dir a Joaquín "el Chapo" Guzmán, en la seva única trobada en persona, que la pel·lícula que rodaria sobre la vida del capo també serviria per reparar el mal a les víctimes del crim organitzat, segons un article escrit per l'artista i publicat aquest diumenge a la revista 'Proceso'. En el text, l'actriu assenyala: "Ell em travessava amb la mirada. Jo em sentia morir".

Notícies relacionades

«El nostre projecte també servirà per rescabalar d’alguna manera les víctimes del crim organitzat, amic. ¿Com ho veus?», va preguntar l’actriu al líder del càrtel de Sinaloa en la trobada del 2 d’octubre a prop de Cosalá, al nord-oest de Mèxic.

En una llarga carta publicada al setmanari, Del Castillo va precisar que davant aquesta pregunta el narcotraficant va respondre: «Amiga, tens un gran cor, això em sembla molt bé». En aquella mateixa conversa, a soles (sense la presència de l’actor Sean Penn ni els productors que van viatjar amb ella), Del Castillo va demanar al capo que no s’oblidés del que li havia demanat via Twitter el 2012: «Tu pots fer el bé, ets un home poderós», li va dir a El Chapo .