El policia que va matar un noi a Chicago demanda ara la seva família

L'oficial porta la família de la víctima als tribunals per danys psicològics i els reclama 10 milions de dòlars

L’oficial ha demandat la família per danys psicològics / periodico

1
Es llegeix en minuts

L'oficial que va matar Quintonio LeGrier, un jove negre de 19 anys, i Bettie Jones, la seva veïna de 55 anys, demanda ara la seva família per danys psicològics i demana 10 milions de dòlars.

L'oficial Rialmo assegura que va matar el jove en legítima defensa després d'amenaçar-lo aquest amb un bat de beisbol el dia 26 de desembre a Chicago. Segons l'informe presentat pel policia, va anar a casa del jove per respondre a una baralla familiar entre el difunt i el seu pare en què el va amenaçar amb el bat, i després de disparar al jove en legítima defensa va deixar ferida la veïna, a la qual va assegurar no haver vist i que va morir a causa de les ferides poc després a l'hospital. 

SUBJECTE COMBATIU

Segons el policia, que cautelarment va ser suspès 30 dies després del succés, els fets li han ocasionat un trauma i demanda la família de la víctima per deu milions de dòlars. La policia de Chicago assegura que el jove era un 'subjecte combatiu'

Notícies relacionades

"El fet que les accions de LeGrier obliguessin l'oficial Rialmo a posar fi a la vida de LeGrier, i matar accidentalment la innocent Bettie Jones, li han causat i seguiran causant, a Rialmo un trauma emocional extrem", va assegurar l'advocat del policia."L'oficial tenia la seva arma enfundada i va retrocedir mentre cridava ordres a LeGrier perquè deixés caure el bat" diu el document del tribunal. Va ser només després que LeGrier continués el seu acostament i ignorés les ordres de l'oficial quan Rialmo es va veure obligat a obrir foc, assegura la demanda.