Almenys catorze morts a l'explotar un autobús de militars a Tunis

La policia del país magribí investiga per determinar si és un atemptat gihadista

Almenys 14 morts en un atemptat contra la guàrdia presidencial de Tunísia. El país nord-africà ha patit dos atemptats més aquest any amb més de 60 morts. / ATLAS

1
Es llegeix en minuts
EFE / REUTERS / TÚNEZ

Un autobús que, segons sembla, transportava diversos agents de la guàrdia presidencial ha explotat aquest dimarts a la tarda quan transitava pel centre de Tunis i ha causat nombroses víctimes, han informat a Efe diversos testimonis. L'agència Reuters informa d'almenys catorze morts.

 

De moment es desconeix l'origen i la naturalesa de l'explosió, que ha tingut lloc a l'avinguda Mohammad V, una de les principals artèries de la ciutat, i a prop de la seu de l'antic partit del dictador caigut Zinedin al-Abedin Ben Ali.

POSSIBLE ATAC GIHADISTA

Notícies relacionades

Fins al lloc del succés, que ja ha sigut acordonat, s'han desplaçat diverses ambulàncies i desenes de policies, que han iniciat una investigació per aclarir si es tracta d'un possible atac gihadista.

Tunísia ha sigut escenari aquest any de dos atemptats gihadistes, un al març i un altre al juny, que tenien com a objectiu el turisme i que van segar la vida de 60 visitants estrangers a capital i a la ciutat costanera de Susa.