NOVA TRAGÈDIA AÈRIA

Un avió s'estavella al Sudan del Sud amb 40 persones a bord

L'aeronau ha impactat contra el terreny poc després de sortir de Juba

1
Es llegeix en minuts

Almenys 40 persones han mort a l'estavellar-se avui un avió de càrrega que havia sortit poc abans de l'aeroport internacional de Juba, al Sudan del Sud, segons han informat els mitjans locals.

La ràdio Miraya, operada per la missió de l'ONU al Sudan del Sud, ha afegit al seu compte oficial de Twitter que, segons el director de l'aeroport de Juba, només tres persones han sobreviscut a l'accident.

Es desconeix el nombre de persones que viatjaven a l'avió al no haver-hi una llista de passatgers, però se sap que la tripulació estava composta per cinc russos, segons les primeres dades ofertes pel diari 'National Courrier'.

L'aeronau sinistrada és un Antonov 12 de càrrega que es dirigia de la capital sud-sudanesa a la ciutat de Paloich, a l'estat d'Alt Nil.

A 800 METRES DE L'AEROPORT

Notícies relacionades

S'ha estavellat a 800 metres de l'aeroport en una zona amb bastanta vegetació, on treballen els serveis d'emergència del Ministeri de Sanitat i voluntaris d'oenagés per recuperar els cossos i ajudar els supervivents.

Al Sudan del Sud s'hi han registrat diversos incidents amb avions en els últims dos anys, però causats pel conflicte armat que enfronta al Govern de Salva Kiir i els rebels de Riak Machar.