Anonymous ataca el Ku Klux Klan

La xarxa de 'hackers' revela la identitat de 1.000 membres d'aquest grup racista

Membres del Ku Klux Klan.

Membres del Ku Klux Klan.

1
Es llegeix en minuts

Anonymous, la xarxa internacional d'activistes i 'hackers' a favor de la llibertat de premsa i la independència d'internet, ha revelat la identitat i la informació de contacte de 1.000 suposats membres del Ku Klux Klan.

Anonymous ha accedit a la informació personal de 1.000 membres de l'associació cristiana racista a través dels seus perfils a la xarxa social Facebook i ja ha començat a desvelar els seus noms complets, números de telèfon i adreces de correu electrònic, segons ha comunicat avui l'Equip d'Intel·ligència d'Anonymous a la seva web.

"Sou més que extremistes. Sou més que un grup d'odi. Opereu com a terroristes i heu de ser reconeguts com a tals. Sou terroristes que oculten les seves identitats sota llençols i que s'infiltren en cada nivell de la societat. La privacitat del Ku Klux Klan no existirà mai més al ciberespai", indica el comunicat.

L'anomenada operació Ku Klux Klan, que ha obtingut un gran ressò a Twitter sota l'etiqueta #OpKKK, afecta membres actuals i passats de l'organització racista.

FERGUSON, EL CATALITZADOR

Anonymous va declarar fa un any la guerra cibernètica contra els que es postulen per la supremacia racial arran de la mort a la localitat de Ferguson (Missouri) del jove negre Michael Brown, de 18 anys, pel tret d'un policia blanc l'agost del 2014.

Notícies relacionades

A causa de les dilacions en el judici contra el policia de raça blanca, Darren Wilson, i mentre es produïen manifestacions en aquesta localitat, l'Equip d'Intel·ligència d'Anonymous va situar el Ku Klux Klan al seu centre de mira.

Amb aquestes filtracions, Anonymous considera que fa un pas important per acabar amb la impunitat dels atacs racials als Estats Units.