EL PERILL TERRORISTA

Un AVE és desallotjat per amenaça de bomba a Perpinyà

Els passatgers, procedents d'Espanya, van haver d'esperar tres hores a les andanes de l'estació mentre actuaven els artificiers

Diversos autobusos van traslladar als viatgers fins a Tolosa i Carcassona, les dues ciutats de destí

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Un paquet sospitós descobert a l'interior d'un AVE procedent d'Espanya amb destí a Tolosa i Carcassona (sud de França) va obligar dimarts a la nit a aturar el tren a l'estació de Perpinyà i mantenir els passatgers a l'andana durant més de tres hores, fins que van ser traslladats en autobus als seus respectius destins.

Tots els viatgers {van ser} desallotjats del comboi davant el temor {que} el paquet d'origen desconegut amagués un explosiu. Els artificiers policials, que van haver d'arribar de Marsella, van procedir a inspeccionar l'{AVE}, després que els usuaris del ferrocarril haguessin de pujar a diversos autobusos, que els van traslladar als seus destins de Tolosa i Carcassona.

Un dels passatgers espanyols afectats va declarar a EL PERIÓDICO que {va trucar} per telèfon al consolat d'Espanya, però l'encarregat de respondre-{li} es va desentendre de l'assumpte.

Notícies relacionades

En els últims mesos s'han repetit les alertes per paquets sospitosos en diferents localitats franceses.

 

Temes:

Perpinyà