Als 90 ANYS

Mugabe cau i els seus guardaespatlles intenten eliminar les fotos

El president de Zimbàbue acabava d'arribar al seu país després d'una visita oficial a Etiòpia

1
Es llegeix en minuts

El president de Zimbàbue Robert Mugabeha ensopegat aquest dilluns després d'oferir un discurs en un aeroport a l'arribar d'Etiòpia. Immediatament, el personal de seguretat que l'acompanyava ha ordenat als fotògrafs que havien capturat el moment que esborressin les fotografies de l'incident. No obstant, algunes imatges de la caiguda han arribat als mitjans.

Mugabe, que va ser elegit president de la Unió Africana el 30 de gener, va ensopegar baixant per les escales del podi des del qual acabava de dirigir-se als seus simpatitzants, segons ha informat el mitjà 'This Is Africa'.

CENSURA OFICIAL

Notícies relacionades

CENSURA OFICIALEls testimonis de la caiguda, que han parlat des de l'anonimat per por de la censura oficial, han explicat que el personal ha ajudat ràpidament a incorporar-se el mandatari, i que instants després aquest s'allunyava en la seva limusina.

Als seus 90 anys, Mugabe és el cap d'estat governant en l'actualitat d'edat més avançada del món. El règim de Zimbàbue està sota el govern del partit Unió Nacional Africana (ZANU) des del 1987, sense alternança política i sota sospites de frau electoral.

Temes:

Robert Mugabe